Neem deel aan de groepstand van het Frans-Belgisch Eiland voor Fijnproevers op de TAVOLA-beurs op Kortrijk Xpo (11-13 maart)!

Wilt u deelnemen aan TAVOLA-beurs in Kortrijk Xpo, het tweejaarlijks topevenement voor de community van de food retail, speciaalzaken en cateringorganisaties maar de drempel is voor uw voedingsbedrijf te hoog?
Samen met de partners van het Europees project Filière AD-T nodigen we uw bedrijf uit om deel uit te maken van het Frans-Belgisch Eiland voor Fijnproevers aan een extra voordelige prijs en met heel wat extra's.
Op zondag 11, maandag 12 en dinsdag 13 maart promoot u vanuit uw eigen stand op het gemeenschappelijk grensoverschrijdende Frans-Belgische eiland  uw culinaire producten op dit internationaal topevent.

Neem deel aan TAVOLA, zet uw producten in de kijker, vind nieuwe commerciële partner en ontdek nieuwe tendensen van uw sector!
Ontdek ons all-in concept, op maat van uw bedrijf en aan een sterk gereduceerde prijs - download het gedetailleerd aanbod.
 
Bij interesse stuurt u het  inschrijvingsformulier ten laatste op 17 oktober 2017 door, per e-mail of per fax naar Laurie DILBECK (Tel.: +32 65 34 26 21; Fax: +32 65 34 26 00; laurie.dilbeck@hainaut.be). Voor extra informatie kan u contact opnemen met Anke Allaert ( anke.allaert@pomwvl.be).
 

Wij hopen om samen met u deel uit te maken van TAVOLA 2018!