Blijf op de hoogte van nieuws

100% West-Vlaams houdt je hier op de hoogte van het laatste nieuws over regionale hoeveproducten en streekproducten uit West-Vlaanderen. Ontdek als eerste de nieuwe erkenningen, doe inspiratie op voor een dagje uit, neem deel aan wedstrijden, vind cadeautips... Dat en meer op deze pagina.

 

03
apr, 20

Winkelwandel je mee?

Waar vind je in je buurt 100% West-Vlaams producten en een glimlach?

Spot jij een 100% West-Vlaams beer in je buurt? Loopt het water in de mond als je die heerlijke chocoladen paashaas ziet in de etage? Zwaai je vandaag naar de slager? Loei je terug naar die gevlekte koe in de wei? Glimlach je vriendelijk naar de boer in zijn tractor? Fiets je van de bakker naar de groente- en fruitboer?

Er valt zo veel te beleven in je buurt. Koop lokaal. Kies voor 100% West-Vlaams.
> Ontdek de 100% West-Vlaams producenten in je buurt.
> Winkelwandel je mee? Download en print de bingo.


Je favoriete lokale voedingszaak blijft tijdens de coronacrisis gewoon open, ook in het weekend. De producenten volgen de versterkte hygiëneaanbevelingen en staan met een glimlach voor je klaar.

Op wandel- en fietsafstand kan je hier nog terecht:

  • Slagerij: week + weekend (volgens openingsuren)
  • Bakkerij: week + weekend (volgens openingsuren)
  • Hoevewinkel: week + weekend (volgens openingsuren)
  • Streekhoekje: week + weekend (volgens openingsuren)

 

West-Vlaanderen bevat ontelbare parels van hoeve- en streekproducten. 100% West-Vlaams toont met trots die heerlijke producten en hun makers van eigen bodem. Die vaklui oefenen vol overgave en overtuiging hun passie uit. Dag na dag streven ze er samen naar om een divers aanbod aan eerlijke producten aan je voor te stellen: verse groenten en fruit, zuivel, vlees en vis, streekbiertjes en wijn, hartig en zoet gebak, koffie en chocolade...

Winkelwandel je mee?

« Naar overzicht