Blijf op de hoogte van nieuws

100% West-Vlaams houdt je hier op de hoogte van het laatste nieuws over regionale hoeveproducten en streekproducten uit West vlaanderen. We bundelen voor u alle leuke nieuwtjes en geven je inspiratie voor een dagje uit in West Vlaanderen naar een boerderij of een boerenmarkt. Tips voor originele cadeaus en producten die je kan kopen in diverse hoevewinkels en buurtwinkels, ... en zoveel meer interessante weetjes

 

31
jan, 18

Twee nieuwe streekproducten bij je bakker

Twee nieuwe streekproducten bij je bakker

In het tweede luik van de Bakstrijd heeft de Krokante Brioche van Ter Groene Poorte het Manzana-brood van het MSKA Roeselare verslagen en Patisserie Lieven uit Ardooie wist de meeste klanten te overtuigen. Zij zijn bekroond als de winnaars van de tweede campagne in de Bakstrijd.

Welk product en welke bakker krijgen uw stem in het laatste luik van de Bakstrijd? De beslissing ligt in uw handen!

De eerste winnaars zijn gekend, maar de strijd is nog niet gestreden. Twee nieuwe bakkerijproducten om duimen en vingers bij af te likken, stapten in januari de strijdarena binnen. Syntra West pakt uit met Grand Cru, een kaas- en hambrood afgewerkt met een bruin streekbiertje, uitzonderlijk lekker zonder beleg. Rivaal Ter Groene Poorte gooit Pompomme in de strijd, een appel-frangipanetaart verrijkt met yoghurt en limoenzeste, minder vet en toch lekker sappig.

Proef deze nieuwe producten tussen januari en 1 mei bij een deelnemende bakker in uw buurt en beslis wie het laatste luik van de bakstrijd wint. Elke proever maakt trouwens kans op waardebonnen en geschenkmanden vol lekkere streekproducten.

Kom hier meer te weten over de Bakstrijd.

« Naar overzicht