Blijf op de hoogte van nieuws

100% West-Vlaams houdt je hier op de hoogte van het laatste nieuws over regionale hoeveproducten en streekproducten uit West vlaanderen. Ontdek als eerste de nieuwe erkenningen, doe inspiratie op voor een dagje uit, neem deel aan wedstrijden, vind cadeautips... Dat en meer op deze pagina.

 

30
sep, 17

Twee nieuwe streekproducten bij je bakker

Proef, stem & win

Twee nieuwe streekproducten bij je bakker

In het eerste luik van de Bakstrijd heeft de Philu-taart van het MSKA Roeselare de Caramel-brioche van Syntra West verslagen en bakkerij J. Desmet-Vanmullem uit Koekelare wist de meeste klanten te overtuigen. Zij zijn bekroond als de eerste winnaars van de Bakstrijd. Welk product en welke bakker krijgen uw stem in het tweede luik van de Bakstrijd? De beslissing ligt in uw handen!

De eerste winnaars zijn gekend, maar de strijd is nog niet gestreden. Vier producten staan te popelen in de coulissen. Twee nieuwe bakkerijproducten om duimen en vingers bij af te likken, stapten in september de strijdarena binnen. MSKA Roeselare pakt uit met Manzana, een zuurdesembrood met gin van J’Hin16 en appel van Fruitbedrijf Lambrecht-Baart. Rivaal Ter Groene Poorte gooit een krokante brioche in de strijd, een zacht luxeproduct met hoeveboter van Evelyne’s Zuivelhoeve en Soeur’Ise bier.

Proef deze nieuwe producten tussen september en eindejaar bij een deelnemende bakker in uw buurt en beslis wie het tweede luik van de bakstrijd wint. Elke proever maakt trouwens kans op waardebonnen en geschenkmanden vol lekkere streekproducten.

Kom hier meer te weten over de Bakstrijd.

« Naar overzicht