Blijf op de hoogte van nieuws

100% West-Vlaams houdt je hier op de hoogte van het laatste nieuws over regionale hoeveproducten en streekproducten uit West vlaanderen. Ontdek als eerste de nieuwe erkenningen, doe inspiratie op voor een dagje uit, neem deel aan wedstrijden, vind cadeautips... Dat en meer op deze pagina.

 

27
mrt, 17

Trots op onze West-Vlaamse chocolade-ateliers

Trots op onze West-Vlaamse chocolade-ateliers

De paashaas koopt zijn chocolade-eitjes dit jaar bij onze West-Vlaamse chocolatiers. En daar zijn we trots op bij 100% West-Vlaams. Al kunnen we zijn keuze goed begrijpen. Onze ambachtslui maken met veel liefde de lekkerste paasfiguren en -eitjes.

De chocolatiers doen hun uiterste best om een uitgebreid aanbod te voorzien voor Pasen. Zowel kleine als grote genieters zullen hun favoriete paaseitje vinden. Proef maar eens een fondant ganache eitje met gekonfijte appelsienstukjes van Chocolatier Dumon of een suikervrij ei bij Zokola.

100% West-Vlaamse chocolade is niet alleen uniek qua smaak, maar ook qua vorm. Chocolaterie 't Karakske: "Pasen is altijd een lastige maar prettige tijd voor de chocolatiers. Creativiteit kent dan geen grenzen." Daar sluit Chocolaterie Sukerbuyc zich bij aan. Zij maken chocoladen puzzels van de tekeningen uit het boek Boomkippen van Ann Bé. Een origineel geschenk voor de paasklokken.

Meer lekker lokale chocolade vind je hier

« Naar overzicht