Blijf op de hoogte van nieuws

100% West-Vlaams houdt je hier op de hoogte van het laatste nieuws over regionale hoeveproducten en streekproducten uit West vlaanderen. We bundelen voor u alle leuke nieuwtjes en geven je inspiratie voor een dagje uit in West Vlaanderen naar een boerderij of een boerenmarkt. Tips voor originele cadeaus en producten die je kan kopen in diverse hoevewinkels en buurtwinkels, ... en zoveel meer interessante weetjes

 

14
nov, 17

Proef de Smaak van Morgen

Proef de Smaak van Morgen

Tijdens de elfde Week van de Smaak staat 'De Smaak van Morgen' centraal. Tussen 16 en 26 november denkt ook West-Vlaanderen bewust na over hoe onze eetmomenten er in de toekomst zullen uitzien. Kijk vooruit en ontdek de smaak van morgen tijdens tientallen verrassende, vernieuwende en heerlijke activiteiten. 

Een overzicht van alle activiteiten vind je terug op www.weekvandesmaak.be en op onze Lekkerste Agenda. Het feestelijk startschot wordt op 14 november in het Huis van de Voeding (Roeselare) gelost. Wie erbij wil zijn, kan zich hier inschrijven.

Tijdens de Week van de Smaak komt de Markt van Morgen zelfs naar je toe. Proef, ruik en beleef de toekomst in West-Vlaanderen op 17 november in het station van Brugge.   

« Naar overzicht