Blijf op de hoogte van nieuws

100% West-Vlaams houdt je hier op de hoogte van het laatste nieuws over regionale hoeveproducten en streekproducten uit West vlaanderen. We bundelen voor u alle leuke nieuwtjes en geven je inspiratie voor een dagje uit in West Vlaanderen naar een boerderij of een boerenmarkt. Tips voor originele cadeaus en producten die je kan kopen in diverse hoevewinkels en buurtwinkels, ... en zoveel meer interessante weetjes

 

29
nov, 17

Geschenkmanden in een creatief jasje

Geschenkmanden in een creatief jasje

Het einde van het jaar nadert en de pakjesperiode staat voor de deur. Altijd een goed geschenkidee is een mand van 100% West-Vlaams, vol heerlijke ambachtelijke kwaliteitsproducten uit de regio.

Onze producenten en streekhoekjes puzzelen met veel liefde en vakmanschap om voor u de geschikte geschenkmand samen te stellen. Omdat een cadeau niet alleen lekker moet zijn, maar er ook mooi moet uitzien, volgden ze een workshop creatief verpakken. Met veel enthousiasme smeten ze zich op het fijne vingerwerk van inpakken, strikken en schikken. Het moet gezegd, de resultaten mogen gezien zijn. Bekijk hier de foto's van de workshop.

Lokale lekkernijen: check!  Mooie geschenkmanden: check!

Begint u al te watertanden bij het zien van de foto's? Doe uzelf of iemand in uw buurt een geschenkmand cadeau. Hier vindt u zeker een formule die aan uw wensen voldoet. 

« Naar overzicht