Blijf op de hoogte van nieuws

100% West-Vlaams houdt je hier op de hoogte van het laatste nieuws over regionale hoeveproducten en streekproducten uit West vlaanderen. Ontdek als eerste de nieuwe erkenningen, doe inspiratie op voor een dagje uit, neem deel aan wedstrijden, vind cadeautips... Dat en meer op deze pagina.

 

29
nov, 17

Geschenkmanden in een creatief jasje

Geschenkmanden in een creatief jasje

Het einde van het jaar nadert en de pakjesperiode staat voor de deur. Altijd een goed geschenkidee is een mand van 100% West-Vlaams, vol heerlijke ambachtelijke kwaliteitsproducten uit de regio.

Onze producenten en streekhoekjes puzzelen met veel liefde en vakmanschap om voor u de geschikte geschenkmand samen te stellen. Omdat een cadeau niet alleen lekker moet zijn, maar er ook mooi moet uitzien, volgden ze een workshop creatief verpakken. Met veel enthousiasme smeten ze zich op het fijne vingerwerk van inpakken, strikken en schikken. Het moet gezegd, de resultaten mogen gezien zijn. Bekijk hier de foto's van de workshop.

Lokale lekkernijen: check!  Mooie geschenkmanden: check!

Begint u al te watertanden bij het zien van de foto's? Doe uzelf of iemand in uw buurt een geschenkmand cadeau. Hier vindt u zeker een formule die aan uw wensen voldoet. 

« Naar overzicht