Blijf op de hoogte van nieuws

100% West-Vlaams houdt je hier op de hoogte van het laatste nieuws over regionale hoeveproducten en streekproducten uit West vlaanderen. We bundelen voor u alle leuke nieuwtjes en geven je inspiratie voor een dagje uit in West Vlaanderen naar een boerderij of een boerenmarkt. Tips voor originele cadeaus en producten die je kan kopen in diverse hoevewinkels en buurtwinkels, ... en zoveel meer interessante weetjes

 

21
apr, 17

Bijzonder nieuw verkooppunt 100% West-Vlaams

Bijzonder nieuw verkooppunt 100% West-Vlaams

Vorige week opende in Torhout een pop-up AD Delhaize op de Burg. De pop-up is een bijzondere winkel: de winkelrekken zijn gemaakt van oude paletten, nieuwe producten/assortimenten kan je er als eerste kopen en op het terras van de tearoom kan de klant genieten van een koffie met gebak.  

In hun productaanbod zetten eigenaars Thibaut en Hanne in op verse, kwaliteitsvolle en unieke producten. De link met 100% West-Vlaams was hierdoor snel gemaakt. Ontdek het assortiment aan 100% West-Vlaamse Hoeve- en Streekproducten in de kleine supermarkt.

De pop-up AD Torhout is zes maanden lang elke dag open (08:00 - 18:00), ook op zon- en feestdagen. In het weekend gaat de winkel een half uurtje later open.

« Naar overzicht