Blijf op de hoogte van nieuws

100% West-Vlaams houdt je hier op de hoogte van het laatste nieuws over regionale hoeveproducten en streekproducten uit West-Vlaanderen. Ontdek als eerste de nieuwe erkenningen, doe inspiratie op voor een dagje uit, neem deel aan wedstrijden, vind cadeautips... Dat en meer op deze pagina.

 

11
mrt, 19

B2b-smaakmarkt Kortrijk

Ontmoet meer dan 100 karaktervolle Frans-Belgische voedingsproducenten en hun delicatessen

B2b-smaakmarkt Kortrijk

Je bent chef-kok, grossist, aankoper, eigenaar van een horeca-, delicatesse- of retailzaak... en op zoek naar ambachtelijk, natuurlijk en/of lokaal lekkers? Een B2b-smaakmarkt is de ideale gelegenheid om nieuwe voedingsproducten te vinden voor in jouw zaak of keuken.

Gepassioneerde vaklui stellen op deze business-to-businessbeurs trots en vol enthousiasme hun delicatessen aan je voor. Zo leer je het verhaal achter het product kennen tijdens een eerste persoonlijk contact in een gemoedelijk kader. Wie weet vormt dit eerste gesprek de basis voor een duurzame zakenrelatie.

Grijp als professional in de sector deze kans bij uitstek om het smakelijkste van West- en Oost-Vlaanderen, Noord-Frankrijk en Wallonië te ontdekken.

Aarzel niet en registreer je bezoek!

Meer info op www.smaakmarkt.eu 

 

« Naar overzicht