Op zoek naar nieuwe klanten?

Naar goede gewoonte organiseert 100% West-Vlaams jaarlijks een B2B Smaakmarkt. Dit jaar is de Leiestreek aan de beurt en strijken we op 20 maart neer in het Bierkasteel in Izegem. Noteer dus alvast 20 maart van 14:00 tot 21:00 in je agenda.
Inschrijven kan tot 20 februari via deze  inschrijvingslink.
 
 • Wat houdt een B2B-markt in?
  Tijdens een B2B-markt krijgt u de kans om uw producten voor te stellen aan professionele klanten. Onze ervaring leert ons dat deze B2B-markten de uitgelezen kans bieden om echt in contact te komen met je klanten en een langetermijnrelatie op te bouwen. Ze betekenen een ware WIN-WIN voor zowel producenten als afnemers. 100% West-Vlaams nodigt voornamelijk West-Vlaamse horeca, buurtwinkels, delicatessezaken, grossiers, winkeluitbaters... uit. Een publiek dat ongetwijfeld interesse heeft in u en uw ambachtelijke, lokale producten. De kans bij uitstek om in West-Vlaanderen extra afzetmogelijkheden te realiseren.

  Schrijf in voor 20 februari want de plaatsen zijn beperkt (25 plaatsen)*
  100% West-Vlaams staat in voor de volledige organisatie en biedt u: GRATIS deelname - parking - praktische coördinatie van de Smaakmarkt - stroom - 2 lopende meter standplaats.
  Na inschrijving contacteren we u persoonlijk om al uw vragen te beantwoorden. 

 • Wat verwachten wij van u?
  Uw aanwezigheid, producten, kennis, ervaring en enthousiasme. Voorzie zeker voldoende proevertjes om potentiële klanten te overtuigen.
  We willen van deze B2B Smaakmarkt een (h)echte samenwerking tussen 100% West-Vlaams en de producenten maken. Daarvoor rekenen we ook op jullie als standhouders. De deelname is gratis voor alle standhouders die dit event zelf actief mee promoten en waar mogelijk hun eigen professionele contacten uitnodigen op deze beurs.  
 
Hopelijk bent u er ook bij...

Team 100% West-Vlaams

Anke - Anneleen - Katrien - Lien -  Marijke - Stephanie

AARZEL NIET EN SCHRIJF IN ALS STANDHOUDER VOOR DE B2B SMAAKMARKT OP 20 MAART.

  

*Indien we meer dan 25 kandidaat deelnemers hebben, maken we een selectie op basis van inschrijvingsdatum en assortiment.

 
Kunt u niet aanwezig zijn als standhouder, maar wenst u toch uw product te promoten? Laat het ons weten - wij voorzien bij voldoende interesse een gemeenschappelijke stand, bemand door een 100% West-Vlaams medewerker. Stuur bij interesse een mail naar info@100procentwest-vlaams.be