Nieuwjaarsreceptie 2019

Beste streekproducent, beste streekhoekje

100% West-Vlaams nodigt je met veel plezier uit voor de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Klinken op het nieuwe jaar doen we deze keer in de Leiestreek. De regio van de tv-serie Bevergem, de verkiezing Miss Leie Flanders, de paardenwedrennen Waregem Koerse, de voetbalploegen Zulte Waregem en KV Kortrijk, het Izegems Schoentje... en uiteraard ook het b(l)oeiende vlas.

De vlasnijverheid zette de streek rond Kortrijk op de wereldkaart, hertekende het landschap en bracht ongeziene welvaart. De inwoners verwerkten duizenden tonnen vlas in de kleine en grote vlasfabrieken aan de Leie, de Golden River.

Dat verleden staat centraal in het museum Texture. In 2014 heropende het de deuren met een fris verhaal in een modern museumgebouw. De ideale locatie voor een nieuwjaarsreceptie met gepassioneerde ambachtslui vol vernieuwende ideeën. 

Kaffee Damast met Lekkere Westen chefs James Southcott en Cindy Monnens, verzorgt de receptie. Geen tapats en pêchen zoals in Bevergem, wel heerlijke streekhapjes en -drankjes. 

Hopelijk zien we elkaar donderdag 24 januari!

Beste wensen,

Team 100% West-Vlaams
Anke, Lien, Marijke & Stephanie

 

Programma

19 u. Ontvangst met aperitiefje
20 u. 100% West-Vlaams in 2019
20.30 u. Kennismaking met Texture
21 u. Receptie

Praktisch

Datum: 24/01/2019
Locatie: Texture - Museum over Leie en Vlas
Noordstraat 28, Kortrijk (maps)
Parking: in en rond de Gasstraat en P Wembley (gratis)
Inschrijven: via onderstaand formulier

Wil je na de nieuwjaarsreceptie ook promotiemateriaal meenemen? Plaats je bestelling via dit formulier en vermeld 'nieuwjaarsreceptie 24/01' bij 'Opmerkingen'.