Lekker tafelen WILD

West-Vlaanderen, dat is een broeihaard van echt vakmanschap. Nergens in België vind je zo veel kwalitatieve producten als in deze regio. Het is een plek om trots op te zijn. Tradities en vakkennis worden hier doorgegeven van generatie op generatieEnkel het beste resultaat is goed genoegHierdoor vind je in West-Vlaanderen exclusieve producten die je nergens anders kan krijgen. Producten met een verhaal én karakter. Voor een etentje met vriendinnen of familie serveer je enkel het beste.  

Je tafelt lekker 100% West-Vlaams! 

Zo tafel je dit eindejaar lekker 100% West-Vlaams met:

> Wijn, wild (hertenvlees), champignons, ...
> Mousserende wijn


TIPS

> recept: gebraden hertenvlees met jus van Keytebier

> winkelen bij: 

Slagerij De Jachthoorn in Ruddervoorde
Slagerij Dries in Roeselare
Slagerij Nautilus uit Diksmuide

of haal je mals stukje wildvlees rechtstreeks van bij de producent: 

De Bouvrie - Edelhertenfokkerij uit Bossuit
Hertenfinesse uit Oostende
Struisvogelboerderij Schobbejakshoogte uit Tielt

> Meer lekkere tafels

 

Dankzij cookies verbeteren we je surfervaring. De informatie over jouw bezoek gebruiken we voor statistische doeleinden en om je inhoud op jouw maat aan te bieden. Je kunt je cookie-instellingen altijd aanpassen. Aan jou de keuze.

Info over het [privacy- en cookiebeleid] van 100% West-Vlaams

Duid aan welke cookies je wil toestaan.

Noodzakelijke cookies

Sommige cookies zijn nodig om de kernfunctionaliteit van onze website mogelijk te maken. De website zal niet goed werken zonder deze cookies en daardoor zijn ze standaard ingeschakeld en kunnen ze niet worden uitgeschakeld.

Functionele en analytische cookies

Je kan deze cookies niet weigeren als je op deze website wilt surfen. De functionele cookies verbeteren de gebruikerservaring.

Marketing- en sociale mediacookies

Met deze cookies optimaliseren we advertenties op basis van jouw surfgedrag en zorgen we voor een optimale wisselwerking met sociale media zoals YouTube, Facebook of Instagram.