100% Producenten

100% Producenten

100% West-Vlaamse producenten staan voor authenticiteit, kwaliteit, lokale verankering, gezond en lekker eten... Leer hun heerlijke producten en boeiende verhalen kennen via het up-to-date overzicht van hoeve- en streekproducenten. 

Lees meer »

100% Producten

100% Producten

Zoek je een bepaald streekproduct? Raadpleeg per categorie het overzicht van alle streekproducten of gebruik de handige zoekfunctie om jouw favoriete West-Vlaamse specialiteit te vinden. Streekbiertjes, wijn, koffie, groenten en fruit, zuivel, gebak...

Lees meer »

De Lekkerste Agenda

De Lekkerste Agenda

Het hele jaar door kan je tijdens tal van activiteiten de (h)eerlijke hoeve- en streekproducten van onze producenten leren kennen. Ontdek ze hier en maak van jouw agenda de Lekkerste Agenda! 

Lees meer »

Laatste nieuws

Meer nieuws »

Label aanvragen

Ben je zelf een West-Vlaams streek- of hoeveproducent? Wil je deel uitmaken van dit dynamische netwerk? Dien nu je aanvraag in. 

Ontdek de criteria »

Ambassadeur worden

Werk je met West-Vlaamse hoeve- en streekproducten? Of wil je aan de slag met al het streeklekkers? Laat het ons weten »

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf in op onze driemaandelijkse nieuwsbrief.
100% Hoevepicknick

100% Hoevepicknick

Op stap in West-Vlaanderen? Kies dan voor een heerlijke hoevepicknick. In je picknick vind je het lekkerste uit dat stukje natuur. Zoek een rustig en groen plaatsje op de hoeve, in een provinciedomein, op het strand … en geniet! 

Lees meer »

Het Lekkere Westen

Het Lekkere Westen

Ontdek Het Lekkere Westen bij gepassioneerde chefs, logies- en café-uitbaters. Vaklui die, elk op hun manier, werken met wat de streek hen schenkt. Ze laten je genieten van heerlijke gerechten, verwennen je met een streekontbijt en je heft bij hen het glas met lokale bieren en wijnen.. 100% West-Vlaams dus.

Lees meer »

Verzilver je cadeaubon

Verzilver je cadeaubon

Heb je een 100% West-Vlaams cadeaubon ontvangen? Dan ben je hier aan het juiste adres. De bon kan je namelijk inruilen voor een mand vol lokaal lekkers, smakelijk! Vind een streekhoekje in jouw buurt waar je de bon kan verzilveren.

Lees meer »