100% Producenten

100% Producenten

100% West-Vlaamse producenten staan voor authenticiteit, kwaliteit, lokale verankering, gezond en lekker eten... Leer hun heerlijke producten en boeiende verhalen kennen via het up-to-date overzicht van hoeve- en streekproducenten. 

Lees meer »

100% Producten

100% Producten

Zoek je een bepaald streekproduct? Raadpleeg per categorie het overzicht van alle streekproducten of gebruik de handige zoekfunctie om jouw favoriete West-Vlaamse specialiteit te vinden. Streekbiertjes, wijn, koffie, groenten en fruit, zuivel, gebak...

Lees meer »

Hoeveterras

Hoeveterras

Geniet op een hoeveterras van ambachtelijk lekkers in een landelijk en rustig kader. Een verfrissende stop met een heerlijk ambachtelijk ijsje, een streekbiertje, een West-Vlaamse koffie ...

Lees meer »

Laatste nieuws

20
okt, 21

Vegetarische producten bij West-Vlaamse slagers

Tijdens de Avond van de West-Vlaamse slager stelden de leerling-slagers van de drie West-Vlaamse slagerijscholen na maandenlang sleutelen hun acht innovatieve streekproducten en bijhorende recepten aan de slagers voor.

Meer nieuws »

Label aanvragen

Ben je zelf een West-Vlaams streek- of hoeveproducent? Wil je deel uitmaken van dit dynamische netwerk? Dien nu je aanvraag in. 

Ontdek de criteria »

Ambassadeur worden

Werk je met West-Vlaamse hoeve- en streekproducten? Of wil je aan de slag met al het streeklekkers? Laat het ons weten »

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf in op onze driemaandelijkse nieuwsbrief.
Producenten vertellen

Producenten vertellen

Wie op pad gaat langs de Korte Keten, merkt snel: hier zijn gepassioneerde ondernemers aan het werk. Deze vaklui gaan hand in hand met de natuur Ze dragen respect en tijd voor het productieproces hoog in het vaandel. Geniet van de lekkernijen die ze creëren en hun prachtige verhalen. 

Lees meer »

100% Geschenkmanden

100% Geschenkmanden

Kies voor een verrukkelijk geschenk met West-Vlaamse roots
Ben je fan van lokale kwaliteitsproducten en wil je iemand in de watten leggen? Kies dan uit een van onze 100% West-Vlaams geschenkmanden.

Lees meer »

Verzilver je cadeaubon

Verzilver je cadeaubon

Heb je een 100% West-Vlaams cadeaubon ontvangen? Dan ben je hier aan het juiste adres. De bon kan je namelijk inruilen voor een mand vol lokaal lekkers, smakelijk! Vind een streekhoekje in jouw buurt waar je de bon kan verzilveren.

Lees meer »