SCHRIJF IN VOOR DE B2B WESTHOEK STREEKMARKT OP DINSDAG 5 NOVEMBER

Schrijf nu in voor de b2b-streekmarkt en verzeker jezelf van een plaatsje.

Neem als trotse ambachtelijke en lokale producent uit de Westhoek deel aan de b2b-streekmarkt. Jij brengt er gepassioneerd jouw eigen verhaal. Met je enthousiasme en enkele proevertjes trek je ongetwijfeld potentiële klanten over de streep.
Dit gratis event is een (h)echte samenwerking tussen Westtoer (Leaderproject: Copyright Westhoek ) en de POM West-Vlaanderen (100% West-Vlaams). Deze partners staan in voor de volledige organisatie en bieden je GRATIS* deelname, parking, praktische coördinatie, stroom en standplaats.

Deelnamevoorwaarden & selectiecriteria

  • De standhouders zijn artisanale voedingsproducenten gevestigd in de Westhoek.
  • De partners behouden het recht om inschrijvingen te weigeren. Bij meer kandidaat-exposanten dan beschikbare plaatsen, maken we een selectie op basis van assortiment én inschrijvingsdatum.
Door in te schrijven gaat u akkoord dat uw gegevens worden bewaard en gebruikt door 100% West-Vlaams om de inschrijving op een goede manier te verwerken. Door in te schrijven voor deze beursdeelname verklaart u zich akkoord dat er beeldmateriaal van u kan genomen en verspreid worden voor publicitaire doeleinden. U kan op elk moment contact opnemen met info@100procentwest-vlaams.be om beeldmateriaal te laten verwijderen. Onze privacy policy vind je hier