Avond van de slager 2020 - KOM & ONTDEK

UITNODIGING - 20 oktober 2020

Speciaal voor jou, ambachtelijke West-Vlaamse slager, zagen acht gloednieuwe 100% West-Vlaams streekproducten het licht. Drie culinaire scholen bedachten, ontwikkelden en testten deze om jouw stiel positief in de kijker te zetten. Het resultaat zijn acht tot in de puntjes afgewerkte en innovatieve producten. Elk met een duidelijke link naar West-Vlaanderen. 
 
Na maandenlang sleutelen, stellen de leerlingen en leerkrachten met gepaste trots de recepten aan je voor op de vierde Avond van de West-Vlaamse slager. Ontdek en proef de streekcreaties op 20 oktober in het Huis van de Voeding in Roeselare.
 
De Avond van de West-Vlaamse slager is het resultaat van een intense samenwerking tussen de Provincie West-Vlaanderen, de  Slagersbond, 100% West-Vlaams en de drie slagerijscholen Syntra West, het Technisch Atheneum Diksmuide en Ter Groene Poorte. Een gouden combinatie van kwaliteitsvolle ingrediënten en vakmanschap die enkel overheerlijke eindproducten kan opleveren.
 

Programma

Start om 19u
(volledig programma volgt snel)
 

Kom & ontdek

Reserveer alvast de Avond van de West-Vlaamse slager 2020 (20 OKTOBER) in jouw agenda. Schrijf je gratis in via onderstaand formulier, de avond zelf ontvang je de acht innovatieve recepten.